Uw Haarlemse Specialist in Schilderwerk

Uw lokale Haarlemse schilder Gerrits en van Wijk

Als u op zoek bent naar professionele schilderwerken in Haarlem, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Gerrits en Van Wijk, een schildersbedrijf met jarenlange ervaring in het vak. In dit artikel vertellen we u graag meer over onze schilderwerken in Haarlem en wat wij voor u kunnen betekenen.

Een frisse uitstraling

Bent u toe aan een nieuwe uitstraling voor uw woning of bedrijfspand? Een goede schilderbeurt kan al snel zorgen voor een frisse en vernieuwde uitstraling. Bij ons kunt u terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, waarbij we altijd werken met hoogwaardige verfproducten en gereedschappen. Of het nu gaat om het schilderen van een enkele muur, of het volledig opnieuw schilderen van de buitenkant van uw pand, wij staan voor u klaar.

Vakmanschap en kwaliteit

Bij Gerrits en Van Wijk staat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom werken we alleen met de beste verfproducten en gereedschappen en zorgen we voor een grondige voorbereiding van de ondergrond. Op die manier kunnen we zorgen voor een perfect resultaat dat jarenlang mooi blijft.

Kleuradvies

Twijfelt u nog over welke kleuren het beste passen bij uw woning of bedrijfspand? Geen probleem, wij helpen u graag met kleuradvies. Onze ervaren schilders hebben oog voor detail en weten als geen ander welke kleuren en materialen het beste passen bij uw wensen en toepassing. Zo krijgt u altijd een eindresultaat dat volledig aan uw wensen voldoet.

Scherpe offerte op maat

Bij Gerrits en Van Wijk krijgt u altijd een scherpe offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze prijzen zijn afhankelijk van het type schilderwerk dat u wenst en de grootte van het oppervlak. Maar of u nu een groot of klein project hebt, bij ons bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs.

Bent u op zoek naar professionele schilderwerken in Haarlem? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag om uw woning of bedrijfspand weer te laten stralen als nooit tevoren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *