Behangen

Behangen

image00405

info@gerritsvanwijk.nl

023-7522888

BEHANGEN

GERRITS & VAN WIJK

Vakmanschap in Behangen

Welkom bij Gerrits en Van Wijk, uw professionele partner voor behangdiensten! Wilt u uw woning of bedrijfspand een nieuwe look geven? Dan is behangen een uitstekende optie. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en zorgen voor een perfecte afwerking van uw muren.

Of u nu op zoek bent naar een trendy behang met een opvallend patroon of juist een rustige, effen behangsoort, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met alle soorten behang en weten als geen ander welk type het beste bij uw wensen en interieur past.

Of u nu kiest voor een klassiek patroon of een gedurfde print, er is altijd een behangsoort die past bij uw smaak en stijl. Onze ervaren behangers kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze en zorgen voor een perfect resultaat.

Onze prijzen

Onze prijzen per m² zijn afhankelijk van het soort behang dat u kiest en de ondergrond waarop het behang aangebracht moet worden. Bij ons krijgt u echter altijd een scherpe offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Advies nodig?

Als u vragen heeft over onze behangdiensten of behoefte heeft aan advies over kleurcombinaties en behangsoorten, dan staan wij graag voor u klaar. Onze ervaren behangers zorgen ervoor dat uw muren er stralend uitzien en u weer jarenlang van uw nieuwe interieur kunt genieten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij kijken ernaar uit om samen met u uw woning of bedrijfspand te transformeren met behang!

info@gerritsvanwijk.nl

023-7522888
08062011078-1067x800

Heeft u een behangklus?

Gerrits en van Wijk maakt snel tijd voor uw opdracht.

 

Hieronder vindt u een overzicht van enkele van de meest bekende behangen:
  1. Papierbehang: dit is het meest voorkomende en betaalbare type behang. Papierbehang is gemakkelijk aan te brengen en is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en patronen.
  2. Vinylbehang: dit type behang is gemaakt van een laag vinyl en is daardoor gemakkelijk schoon te maken en waterbestendig. Het is ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer.
  3. Vliesbehang: dit type behang is gemaakt van een combinatie van papier en synthetische vezels. Het is gemakkelijk aan te brengen en scheurt niet snel. Vliesbehang is ook gemakkelijk te verwijderen.
  4. Glasvezelbehang: dit type behang is gemaakt van glasvezels en is zeer sterk en duurzaam. Het is ideaal voor gebruik in ruimtes die veel te verduren hebben, zoals gangen of trappenhuizen.
  5. Behang met textuur: dit type behang is voorzien van een reliëf of structuur, waardoor het een extra dimensie aan de muur geeft. Het is verkrijgbaar in vele verschillende texturen, zoals steen, hout of baksteen.
  6. Fotobehang: dit type behang is ideaal voor het creëren van een opvallende muur met een persoonlijk tintje. Fotobehang is verkrijgbaar in vele verschillende afbeeldingen, van landschappen tot stadsgezichten en van dieren tot abstracte kunst.

Dé Specialist in alle aspecten,
van het Schildersvak!

08062011078-1067x800
Vraag een
gratis offerte aan.

GERRITS & VAN WIJK

Schilderwerk

Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk is gestart op 1 januari 2009 door 2 gediplomeerde schilders met beiden een Gezelschilder Diploma. Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van het schildersvak en hebben gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk verzorgt al uw (binnen en buiten) schilderwerkzaamheden, beglazing en behangwerkzaamheden. Wij werken voor zowel particuleren, VVE als zakelijk opdrachtgevers.
image00405
Vraag een
gratis offerte aan.

GERRITS & VAN WIJK

Behangen

Veel mensen kiezen ervoor om zelf aan de slag te gaan met behangen. Men komt er dan vaak al gauw achter dat vakkundig behangen een stuk lastiger kan zijn dan het in eerste instantie lijkt. Het behang zit vaak scheef op de wanden en er zitten luchtbellen onder het behang, zonde! Gerrits en van Wijk is gespecialiseerd in het perfect behangen van uw ruimtes. Dus moet het er piekfijn uitzien, neem dan even contact met ons op voor een offerte.
Glaszetten
Vraag een
gratis offerte aan.

GERRITS & VAN WIJK

Glaszetten

Het zetten van glas is een specialistische klus. Hierbij is kennis, ervaring en het gebruik van de juiste gereedschappen van groot belang. Wij helpen u op vakkundige wijze met het leveren en plaatsen van alle soorten glas, van enkelglas tot veiligheidsglas. Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk voorziet u vooraf graag van deskundig advies.

200

Tevreden Klanten

vul het formulier in

Kom in Contact