VRAAG SNEL EEN OFFERTE AAN

BEHANGEN

Wilt u een professionele behanger inhuren? Door uw muren vakkundig te laten afwerken met behang krijgt uw woning een warmere uitstraling dan met strak gestucte muren. Wij hebben ervaring met alle soorten behang. De prijzen per m2 voor het laten behangen van uw muren in uw woning zijn geheel afhankelijk van welk soort behang u kiest en de ondergrond. Kiest u voor een behang met een patroon of toch liever een effen behangsoort? Wij helpen u graag met advies over de soorten behang of over kleurcombinaties. In de meeste nieuwbouwwoningen worden de wanden behangklaar opgeleverd. Dit betekent dat de wanden zo zijn afgewerkt dat deze meteen behangen kunnen worden.

VINYL BEHANG

Vinylbehang is een type behang dat geheel of gedeeltelijk uit vinyl (kunststof) bestaat. Een belangrijk voordeel van vinylbehang tegenover andere soorten behang is dat het bestand is tegen vocht (spatwater). Hierdoor komt vinylbehang goed van pas in de keuken of badkamer. Een ander voordeel is dat de meeste soorten vinyl afwasbaar zijn. Meestal is de toplaag vervaardigd uit vinyl en bestaat de onderlaag uit papier of textiel. Vinylbehang is erg sterk en scheurvrij. Vinylbehang is doorgaans duurder dan papier- of vliesbehang.

GLASVEZELBEHANG

Glasvezelbehang is in Nederland al jaren een geliefde manier om wanden te bekleden. Glasvezelbehang is een geweldig materiaal om mee te werken, het heeft een aantal fantastische eigenschappen. Glasvezelbehang heeft een verstevigende functie, werkt brandvertragend, is kras- en stootvast en ziet er erg mooi uit wanneer je het schildert. Glasvezelbehang is in plaats van papier helemaal gemaakt van glasvezel.

PROJECTEN

Wij zijn werkzaam als Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk sinds 1 januari 2009. Bekijk enkele projecten waaraan wij door de jaren heen met veel plezier gewerkt hebben.

projecten bekijken