VRAAG SNEL EEN OFFERTE AAN

GLASZETTEN

Naast al het schilderwerk in en om uw woning of bedrijfspand kunt u bij Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk ook terecht voor het zetten van ieder type glas. Van enkel glas tot dubbel glas tot veiligheidsglas of figuurglas, alle soorten glas kunnen wij leveren en professioneel plaatsen bij u op locatie. Zijn de ramen in uw woning of bedrijfspand beschadigd of gewoon aan vervanging toe? Dan wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk nieuwe ramen geplaatst worden. Bent u voor het herstellen of vernieuwen van uw ramen op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat deze klus voor u uit handen neemt? Neem contact op met Gerrits en van Wijk. Gerrits en van Wijk is goed opgeleid en waarborgt de kwaliteit van onze diensten. U kunt er dan ook op rekenen dat uw reparatie snel en effectief wordt uitgevoerd zodat u zo kort mogelijk hinder ondervindt. 

Het plaatsen van beglazing vraagt de nodige vakkundigheid. Deze vakkundigheid hebben wij binnen ons bedrijf. Het gehele jaar zijn wij naast onze schilderwerkzaamheden ook bezig panden te voorzien van beglazing. Het correct plaatsen van glas, ongeacht soort en afmeting is in deskundige handen bij Gerrits en van Wijk, u bent verzekerd van een perfecte afwerking. Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nauwgezet nakomt. Kies dus voor Gerrits en van Wijk! Wij gaan voor service en kwaliteit, en hebben een heldere kijk voor al uw wensen op glas gebied.

U bent bij ons op het juiste adres voor glasreparatie, glasrenovatie, nieuwbouw- en interieurbeglazing.

PROJECTEN

Wij zijn werkzaam als Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk sinds 1 januari 2009. Bekijk enkele projecten waaraan wij door de jaren heen met veel plezier gewerkt hebben.

projecten bekijken