Glaszetten

Glaszetten

Glaszetten

info@gerritsvanwijk.nl

023-7522888

U bent bij ons op het juiste adres voor glasreparatie, glasrenovatie, nieuwbouw- en interieurbeglazing.

GERRITS & VAN WIJK

Vakmanschap in Glaszetten

Naast al het schilderwerk in en om uw woning of bedrijfspand kunt u bij Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk ook terecht voor het zetten van ieder type glas. Van enkel glas tot dubbel glas tot veiligheidsglas of figuurglas, alle soorten glas kunnen wij leveren en professioneel plaatsen bij u op locatie. Zijn de ramen in uw woning of bedrijfspand beschadigd of gewoon aan vervanging toe? Dan wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk nieuwe ramen geplaatst worden. Bent u voor het herstellen of vernieuwen van uw ramen op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat deze klus voor u uit handen neemt? Neem contact op met Gerrits en van Wijk. Gerrits en van Wijk is goed opgeleid en waarborgt de kwaliteit van onze diensten. U kunt er dan ook op rekenen dat uw reparatie snel en effectief wordt uitgevoerd zodat u zo kort mogelijk hinder ondervindt. 

Vakmannen in glaszetten

Het plaatsen van beglazing vraagt de nodige vakkundigheid. Deze vakkundigheid hebben wij binnen ons bedrijf. Het gehele jaar zijn wij naast onze schilderwerkzaamheden ook bezig panden te voorzien van beglazing. Het correct plaatsen van glas, ongeacht soort en afmeting is in deskundige handen bij Gerrits en van Wijk, u bent verzekerd van een perfecte afwerking. Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nauwgezet nakomt. Kies dus voor Gerrits en van Wijk! Wij gaan voor service en kwaliteit, en hebben een heldere kijk voor al uw wensen op glas gebied.

Ieder type glas zetten wij

Of u nu op zoek bent naar isolatieglas voor een betere warmte-isolatie, veiligheidsglas voor een optimale inbraakbeveiliging of juist decoratief glas voor een bijzonder effect, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met alle soorten glas en weten als geen ander welk type het beste bij uw wensen en toepassing past.

Onze prijzen

Onze prijzen zijn afhankelijk van het soort glas dat u kiest en de grootte van de ruit. Bij ons krijgt u echter altijd een scherpe offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij kijken ernaar uit om samen met u uw woning of bedrijfspand te voorzien van hoogwaardig glaswerk.

info@gerritsvanwijk.nl

023-7522888
08062011078-1067x800

Heeft u een schilderklus?

Gerrits en van Wijk maakt snel tijd voor uw opdracht.

Dé Specialist in alle aspecten,
van het Schildersvak!

24112010018-600x800
Vraag een
gratis offerte aan.

GERRITS & VAN WIJK

Particulier Schilderwerk

Het is belangrijk om het schilderwerk aan uw huis in optimale conditie te brengen en te houden. Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk helpt u hier graag bij. We doen al het schilderwerk in en om uw huis. U kunt hierbij denken aan kleine klussen als het schilderen van een kamer, tot grote schilderwerk zoals het schilderen van uw volledige woning. Gerrits en van Wijk heeft vakkundig personeel in dienst voor het verzorgen vanal uw schilderwerk van zakelijk tot VVE tot kleine particuliere schilderklussen. Tijdig investeren in schilderwerk en andere onderhouds- en reparatie werkzaamheden zorgt ervoor dat uw woning zijn waarde behoudt en dat u niet voor plotselinge, dure verrassingen komt te staan. Is uw woning toe aan een schilderbeurt? Bij Gerrits en van Wijk bent u aan het juiste adres.

 
Schilder Haarlem
Vraag een
gratis offerte aan.

GERRITS & VAN WIJK

Zakelijk Schilderwerk

Of het nu gaat om een VVE, kantoorpand, winkel of een monumentaal pand, bij Gerrits en van Wijk hebben wij alle middelen in huis om uw klus tot een mooi eindresultaat te brengen. Wij hebben een leuk vast team om ons heen waar wij al geruime tijd erg fijn mee samenwerken. Denk aan een stukadoor, timmerman, loodgieter en een tegelzetter. Mochten wij dus problemen tegenkomen kunnen wij u één van deze vakmannen aanbieden en tegelijkertijd de planning goed kunnen afstemmen. Hoge kwaliteit werk en goede communicatie vinden wij erg belangrijk. Schilderwerk is zowel eenmalig, projectmatig als planmatig in te zetten. Met gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buiten schilderwerk kunnen wij garant staan voor kwaliteit, efficiëntie en vakmanschap.

08062011078-1067x800
Vraag een
gratis offerte aan.

GERRITS & VAN WIJK

VvE Schilderwerk

Gerrits en van Wijk werkt ook voor uw VVE. Goed onderhouden schilderwerk betekent naturlijk tevreden bewoners, ook levert goed onderhoud meerwaarde voor uw woning op. Achterstallig onderhoud resulteert in onder meer verandering van de marktwaarde. Voor meer informatie over wat wij voor uw VVE kunnen betekenen kunt u contact met ons opnemen.

200

Tevreden Klanten

vul het formulier in

Kom in Contact