Over ons

Over ons

6370EFDA-1F0E-455A-B529-EFB6E9D4904E

info@gerritsvanwijk.nl

023-7522888

OVER ONS

GERRITS & VAN WIJK

Vakmanschap in Schilderwerk

Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk is gespecialiseerd in alle aspecten van het schildersvak. Met ruim 30 jaar ervaring bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit in werk en service. Wij leveren onze opdrachtgevers kwalitatief hoogstaand werk tegen een betaalbare prijs. Gerrits en Van Wijk is gevestigd in Haarlem, maar onze schilderdiensten kunnen landelijk worden geleverd. Ons team is ervaren en denkt graag met u mee om de perfecte woonruimte voor u te creëren. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met het schilderwerk dat we aan hun huis of bedrijfspand hebben gedaan.

Bij Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk bent u verzekerd van professioneel advies, vakkundige werklieden, duidelijke communicatie, transparante afspraken en hoogwaardige eindresultaten.

info@gerritsvanwijk.nl

023-7522888
08062011078-1067x800

Heeft u een schilderklus?

Gerrits en van Wijk maakt snel tijd voor uw opdracht.

Dé Specialist in alle aspecten,
van het Schildersvak!

24112010018-600x800
Vraag een
gratis offerte aan.

GERRITS & VAN WIJK

Particulier Schilderwerk

Het is belangrijk om het schilderwerk aan uw huis in optimale conditie te brengen en te houden. Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk helpt u hier graag bij. We doen al het schilderwerk in en om uw huis. U kunt hierbij denken aan kleine klussen als het schilderen van een kamer, tot grote schilderwerk zoals het schilderen van uw volledige woning. Gerrits en van Wijk heeft vakkundig personeel in dienst voor het verzorgen vanal uw schilderwerk van zakelijk tot VVE tot kleine particuliere schilderklussen. Tijdig investeren in schilderwerk en andere onderhouds- en reparatie werkzaamheden zorgt ervoor dat uw woning zijn waarde behoudt en dat u niet voor plotselinge, dure verrassingen komt te staan. Is uw woning toe aan een schilderbeurt? Bij Gerrits en van Wijk bent u aan het juiste adres.

 
Schilder Haarlem
Vraag een
gratis offerte aan.

GERRITS & VAN WIJK

Zakelijk Schilderwerk

Of het nu gaat om een VVE, kantoorpand, winkel of een monumentaal pand, bij Gerrits en van Wijk hebben wij alle middelen in huis om uw klus tot een mooi eindresultaat te brengen. Wij hebben een leuk vast team om ons heen waar wij al geruime tijd erg fijn mee samenwerken. Denk aan een stukadoor, timmerman, loodgieter en een tegelzetter. Mochten wij dus problemen tegenkomen kunnen wij u één van deze vakmannen aanbieden en tegelijkertijd de planning goed kunnen afstemmen. Hoge kwaliteit werk en goede communicatie vinden wij erg belangrijk. Schilderwerk is zowel eenmalig, projectmatig als planmatig in te zetten. Met gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buiten schilderwerk kunnen wij garant staan voor kwaliteit, efficiëntie en vakmanschap.

08062011078-1067x800
Vraag een
gratis offerte aan.

GERRITS & VAN WIJK

VvE Schilderwerk

Gerrits en van Wijk werkt ook voor uw VVE. Goed onderhouden schilderwerk betekent naturlijk tevreden bewoners, ook levert goed onderhoud meerwaarde voor uw woning op. Achterstallig onderhoud resulteert in onder meer verandering van de marktwaarde. Voor meer informatie over wat wij voor uw VVE kunnen betekenen kunt u contact met ons opnemen.

200

Tevreden Klanten

vul het formulier in

Kom in Contact