VRAAG SNEL EEN OFFERTE AAN

OVER ONS

Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk is gestart op 1 januari 2009 door 2 gediplomeerde schilders met beiden een Gezelschilder Diploma. Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van het schildersvak en hebben gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk verzorgt al uw (binnen en buiten) schilderwerkzaamheden, beglazing en behangwerkzaamheden. Wij werken voor zowel particuleren, VVE als zakelijk opdrachtgevers. Wij zijn een relatief jong schildersbedrijf en beschikken over een uitgebreid netwerk, denk hierbij aan een stukadoor, timmerman, loodgieter en een tegelzetter. Hierdoor zijn wij in staat meerdere diensten te combineren zodat we uw wensen snel, vakkundig en volgens de hoogste kwaliteitsnormen kunnen realiseren. Gerrits en van Wijk heeft in de loop van de jaren een goede reputatie opgebouwd. Dit is bereikt op het gebied van communicatie, flexibiliteit, kwaliteit en een zeer goede service. Ontwikkelingen op het gebied van materiaal en trends op gebied van interieur en exterieur volgen wij op de voet. Daarom zijn wij altijd in staat om u te voorzien van een advies op maat.

VAKWERK IN SCHILDERWERK

Vakwerk in schilderwerk begint bij de basis. De ondergrond van het te schilderen gebied bepaalt de kwaliteit van het schilderwerk (binnen en buiten). Als pandeiegenaar kijk je vooral naar naar de laatste laag verf en de kleur. Dit zegt echter nog niets over de levensduur of houdbaarheid. Een goede ondergrond begint met goed schuurwerk. Dit is dan ook één van de belangrijkste stappen in schilderwerk. Problemen pakken we aan bij de bron om voor u een zo goed mogelijk eindresultaat te leveren waar u nog lang plezier van beleeft.

meer informatie

MEER DAN ALLEEN SCHILDERWERK

Glaszetten en behangen behoren traditioneel ook tot het werkveld van een schildersbedrijf. Wij leveren en plaatsen glas voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

BEHANGEN

Veel mensen kiezen ervoor om zelf aan de slag te gaan met behangen. Men komt er dan vaak al gauw achter dat vakkundig behangen een stuk lastiger kan zijn dan het in eerste instantie lijkt. Het behang zit vaak scheef op de wanden en er zitten luchtbellen onder het behang, zonde! Gerrits en van Wijk is gespecialiseerd in het perfect behangen van uw ruimtes. Dus moet het er piekfijn uitzien, neem dan even contact met ons op voor een offerte.

meer informatie

GLASZETTEN

Het zetten van glas is een specialistische klus. Hierbij is kennis, ervaring en het gebruik van de juiste gereedschappen van groot belang. Wij helpen u op vakkundige wijze met het leveren en plaatsen van alle soorten glas, van enkelglas tot veiligheidsglas. Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk voorziet u vooraf graag van deskundig advies.

meer informatie

PROJECTEN

Wij zijn werkzaam als Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk sinds 1 januari 2009. Bekijk enkele projecten waaraan wij door de jaren heen met veel plezier gewerkt hebben.

projecten bekijken