VRAAG SNEL EEN OFFERTE AAN

SCHILDERWERK

PARTICULIER SCHILDERWERK

Het is belangrijk om het schilderwerk aan uw huis in optimale conditie te brengen en te houden. Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk helpt u hier graag bij. We doen al het schilderwerk in en om uw huis. U kunt hierbij denken aan kleine klussen als het schilderen van een kamer, tot grote schilderwerk zoals het schilderen van uw volledige woning. Gerrits en van Wijk heeft vakkundig personeel in dienst voor het verzorgen vanal uw schilderwerk van zakelijk tot VVE tot kleine particuliere schilderklussen. Tijdig investeren in schilderwerk en andere onderhouds- en reparatie werkzaamheden zorgt ervoor dat uw woning zijn waarde behoudt en dat u niet voor plotselinge, dure verrassingen komt te staan. Is uw woning toe aan een schilderbeurt? Bij Gerrits en van Wijk bent u aan het juiste adres.

ZAKELIJK SCHILDERWERK

Of het nu gaat om een VVE, kantoorpand, winkel of een monumentaal pand, bij Gerrits en van Wijk hebben wij alle middelen in huis om uw klus tot een mooi eindresultaat te brengen. Wij hebben een leuk vast team om ons heen waar wij al geruime tijd erg fijn mee samenwerken. Denk aan een stukadoor, timmerman, loodgieter en een tegelzetter. Mochten wij dus problemen tegenkomen kunnen wij u één van deze vakmannen aanbieden en tegelijkertijd de planning goed kunnen afstemmen. Hoge kwaliteit werk en goede communicatie vinden wij erg belangrijk. Schilderwerk is zowel eenmalig, projectmatig als planmatig in te zetten. Met gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buiten schilderwerk kunnen wij garant staan voor kwaliteit, efficiëntie en vakmanschap.

VVE SCHILDERWERK

Gerrits en van Wijk werkt ook voor uw VVE. Goed onderhouden schilderwerk betekent naturlijk tevreden bewoners, ook levert goed onderhoud meerwaarde voor uw woning op. Achterstallig onderhoud resulteert in onder meer verandering van de marktwaarde. Voor meer informatie over wat wij voor uw VVE kunnen betekenen kunt u contact met ons opnemen.

PROJECTEN

Wij zijn werkzaam als Schildersbedrijf Gerrits en van Wijk sinds 1 januari 2009. Bekijk enkele projecten waaraan wij door de jaren heen met veel plezier gewerkt hebben.

projecten bekijken